RESELLERS VOORWAARDEN


Wilt u een officieel verkooppunt worden van Boefjes & Bijtjes? Wij zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe verkooppunten. 
Voor officiële verkooppunten geldt een aantal voorwaarden:


1. Een zakelijke bestelling kan niet worden geretourneerd. Indien u een klacht heeft over de ontvangen goederen, is het belangrijk deze zo spoedig mogelijk aan ons te melden via email.
2. Binnen elke woonplaats bestaat plek voor één officieel verkooppunt per 80000 inwoners. Met een afstand van minimaal 1,5km tussen de verkooppunten. 
3. Een officieel verkooppunt is compleet wanneer een gehele maatreeks wordt afgenomen. Kiest u voor een beperkte maatreeks, dan mag een inofficieel verkooppunt in de buurt de overige maten verkopen. 
4. Resellers worden geacht zich te houden aan de minimumverkoopprijs, zoals Boefjes & Bijtjes deze hanteert in de webshop www.boefjesenbijtjes.nl 
5. De collectie van Boefjes & Bijtjes mag met korting worden aangeboden tijdens de sale. Echter zijn wij geen discountlabel en is het niet toegestaan vaste kortingen aan te bieden op de collectie. Wanneer een reseller zich hier niet aan houdt, neem Boefjes & Bijtjes het recht de klant niet langer als reseller aan te houden.
6. Boefjes & Bijtjes neemt ieder jaar deel aan een aantal beurzen. Op de beurzen waar Boefjes & Bijtjes aan deelneemt heeft Boefjes & Bijtjes het alleenrecht op verkoop van de complete collectie. Wilt u deelnemen aan een beurs, stuur ons dan even een mail.
7. Resellers zijn verplicht de door Boefjes & Bijtjes aangedragen productfotografie en verkoopmateriaal te voeren, met hierop het logo van Boefjes & Bijtjes. Het logo mag niet worden verwijdert. Dit geldt zowel voor productfoto's in webshops, uitingen in diensten, drukwerk en papierwaren.
8. Bestellingen worden uitsluitend geplaatst in onze Wholesaleshop www.boefjesenbijtjesb2b.nl. De minimum afname bedraagt €50,- 
9. Een officieel verkooppunt komt te vervallen wanneer een verkooppunt langer dan 5 maanden geen bestelling heeft geplaatst, wanneer er betalingsachterstanden ontstaan die middels incasso moeten worden geint en wanneer een verkooppunt zich niet houdt aan de gestelde voorwaarden.

Uiteraard staan wij altijd open voor tips, suggesties en feedback. 
 

© 2019 - 2024 BoefjesenBijtjesb2b | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel